Site icon Ràdio la Llagosta

La Llagosta commemorarà el Dia mundial de la Infància

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta ha preparat diferents activitats per commemorar el Dia mundial de la Infància, que s’escau diumenge que ve, dia 20 de novembre.

▶️ Dins del programa d’activitats del Dia internacional contra les violències masclistes, demà s’instal·larà un punt lila de prevenció i sensibilització al centre d’ensenyament secundari Balmes.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta organitzarà demà dimarts una sessió de benvinguda adreçada a persones que acaben d’arribar al nostre municipi.

▶️ La Biblioteca prepara per demà dimarts, a partir d’un quart de set de la tarda, la quarta sessió de l’Hora del conte d’aquest darrer trimestre de 2022.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de novembre amb el regidor i portaveu del grup municipal de Ciudadanos (Cs), Jorge Sabanza afirma que li sembla “fatal la pujada dels impostos municipals” de cara a l’any que ve.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta ha passat del cinquè al tercer lloc de la classificació després de guanyar dissabte al camp del Caldes de Montbui B per un gol a cinc.

▶️ L’Handbol Club Vallag ha trencat la ratxa de tres derrotes seguides que portava a la lliga en superar el Sants B per 25 gols a 20, dissabte, al pavelló Antonio García Robledo.

Exit mobile version