Site icon Ràdio la Llagosta

La Biblioteca sorteja tres paneres culturals

▶️ La Biblioteca de la Llagosta sortejarà tres paneres culturals entre els usuaris del servei de préstec. Cada panera conté un lot de llibres classificats en tres categories: infantil, juvenil i adults.

▶️ El Consorci de Residus del Vallès Oriental està fent durant aquests dies una campanya informativa i de sensibilització a la Llagosta per millorar la qualitat de la recollida selectiva de brossa.

▶️ Ja es poden fer servir els dos aparcabicicletes tancats que l’Ajuntament ha instal·lat al costat de l’estació de trens de Rodalies. Cada armari té una capacitat per a cinc bicicletes.

▶️ Antonio García Robledo ha entrat a la preselecció d’Espanya per al Mundial d’Handbol de 2023, que es disputarà a Polònia i Suècia entre els dies 12 i 29 de gener.

▶️ El Club Petanca La Llagosta va punxar en la seva visita a les pistes del Can Borrell i ha cedit el lideratge del grup 5 de la Tercera Catalana, que ara ocupa en solitari el Sant Sadurní de Montornès.

▶️ La llagostenca Helena López, de l’Associació Esportiva Karate – Judo la Llagosta, ha guanyat una medalla de bronze a la Copa Catalunya infantil de judo.

▶️ Una delegació del gimnàs Goshindo Ikigai la Llagosta va participar el cap de setmana passat en una estada d’arts marcials que va tenir lloc a la ciutat de Tolosa, a França.

Exit mobile version