Site icon Ràdio la Llagosta

La Zambomba Flamenca omple de solidaritat el Centre Cultural

▶️ Unes 550 persones van assistir al festival solidari Zambomba Flamenca, que van organitzar la Unión Musical la Flamenca de la Llagosta i l’Hermandad Pastorcillo Divino de l’Hospitalet.

▶️ Aquesta activitat solidària va permetre recaptar a la nostra localitat uns 4.400 euros, que els promotors destinaran a l’Hospital infantil de Sant Joan de Déu.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà dimarts, a partir d’un quart de set de la tarda, una sessió especial de l’Hora del conte en anglès que estarà dedicada al Nadal.

▶️ Avui, a l’entrevista del mes de desembre amb el portaveu del grup municipal de Ciudadanos (Cs), Jorge Sabanza afirma que “l’Ajuntament ha d’insistir més perquè es faci el nou ambulatori”.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias va reprendre dissabte passat la competició després d’una setmana de descans i ho va fer amb victòria al camp del Palautordera per un gol a quatre.

▶️ L’Handbol Club Vallag ha baixat fins la cinquena posició del grup B de la Tercera Catalana després de perdre dissabte per 24 gols a 25 contra el Sant Andreu de la Barca.

Exit mobile version