Tordera. Instal·lació de càmeres de vigilància a les urbanitzacions. Aquestes són a Sant Daniel Foto: AJUNTAMENT DE TORDERA

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta instal·larà un total de 16 càmeres de videovigilància a diferents indrets del municipi amb l’objectiu de mantenir la seguretat ciutadana i millorar el civisme.

▶️ El Parc Popular va acollir ahir la celebració de la 38a edició del Pessebre Vivent amb un notable èxit de públic i la participació d’una quarantena d’actors.

▶️ La Murga va organitzar, prèviament, la tradicional Botifarrada de Nadal al Parc Popular, amb el repartiment de 70 quilos de botifarra, 30 quilos de pa i vuit litres de vi.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va guanyar dissabte al camp de l’Escola de Futbol Base de Ripollet B per 2 a 3 i gràcies a un gol que Carlos García va fer al minut 89.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias ha baixat del quart al cinquè lloc del grup B de la Segona Divisió de veterans després d’empatar dissabte a un gol, a casa, contra el Sant Miquel.

▶️ I l’Handbol Club Vallag es manté al cinquè lloc del grup B de la Tercera Catalana en imposar-se ahir a la pista de l’OAR Gràcia Sabadell Júnior per 35 gols a 39.