Site icon Ràdio la Llagosta

Actes de Nadal, Cap d’any i Reis a la Llagosta

▶ La Llagosta celebrarà les festes de Nadal, Cap d’any i Reis amb diferents activitats que es desenvoluparan durant els propers dies i que culminaran amb la tradicional Cavalcada de Reis.

▶ La comissió de seguiment que s’encarrega de la redacció del reglament de participació ciutadana de la Llagosta es va reunir ahir a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

▶ La Biblioteca sorteja durant aquests dies tres paneres culturals entre els usuaris del servei de préstec. Cada panera conté un lot de llibres classificats en tres categories: infantil, juvenil i adults.

▶ Un any més, els Mossos d’Esquadra han posat en marxa l’operació especial de Nadal, un dispositiu de seguretat per evitar delictes durant aquestes dates.

▶ El Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre ahir el darrer partit de lliga abans de l’atura de la competició per les festes nadalenques a la pista de l’Alella per 5 gols a 4.

▶ L’Handbol Club Vallag ha acabat la primera volta de la fase regular del campionat de lliga a la Tercera Catalana al cinquè lloc, empatat amb el quart classificat, el Vendrell, i amb el sisè, el Gavà B.

▶ Hugo Ramírez, del Pàdel Club La Llagosta, ha guanyat el Màster Català 2022 de la categoria benjamí, que es va disputar el cap de setmana passat a Sant Cugat.

▶ L’Associació Esportiva Karate – Judo la Llagosta va aconseguir el cap de setmana passat cinc medalles al Campionat de Catalunya infantil de kyus, que es va celebrar a Montcada i Reixac.

Exit mobile version