Site icon Ràdio la Llagosta

‘Ojos verdes’, primer espectacle de 2023 al Centre Cultural

▶️ Ja està enllestida la programació estable del Centre Cultural de la Llagosta per aquest any 2023. La primera proposta tindrà lloc el diumenge 22 de gener.

▶️ La companyia La Barni Teatre posarà en escena l’obra musical Ojos Verdes, en memòria de Miguel de Molina. L’obra és un viatge musical per la crònica d’Espanya.

▶️ L’Ajuntament, la Biblioteca i l’entitat Resistència Literària han convocat la cinquena edició del Concurs de Microrelats del Dia Internacional de les Dones, que s’esdevé el dia 8 de març.

▶️ El primer equip masculí i el conjunt femení del Club Petanca la Llagosta van perdre el cap de setmana passat els seus respectius partits d’anada de la promoció de les lligues territorials.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre diumenge passat el primer partit d’aquest any i ho va fer al camp de l’antepenúltim classificat, el Juventus Freta, per tres gols a zero.

▶️ El segon equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar el cap de setmana passat contra Racing Pineda B. Els de la nostra localitat es van imposar a domicili per quatre gols a cinc.

Exit mobile version