Site icon Ràdio la Llagosta

La Llagosta tanca 2022 amb una taxa d’atur de l’11.55%

▶️ L’any 2022 va acabar a la Llagosta amb una taxa d’atur de l’11,55%. Això suposa que a 31 de desembre hi havia 746 persones de la nostra localitat inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat.

▶️ Esquerra República de Catalunya va celebrar ahir a la tarda el congrés territorial del Vallès Oriental i del Vallès Occidental al Centre Cultural de la Llagosta.

▶️ El Casal d’Avis de la Llagosta celebrarà aquest diumenge a partir de les cinc de la tarda una nova sessió de ball que, en aquesta ocasió, estarà amenitzada amb música en directe.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense rebrà demà dissabte el Castellterçol en partit de lliga a partir de les quatre de la tarda al Complex esportiu municipal el Turó.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta jugarà aquest cap de setmana al camp del líder, l’Atlètic Polinyà, amb l’objectiu de guanyar i situar-se a només un punt del conjunt del Vallès Occidental.

▶️ I l’equip masculí A i el conjunt femení del Club Petanca la Llagosta disputaran aquest diumenge els partit de tornada de la promoció per aconseguir l’ascens i la permanència a Segona Catalana.

Exit mobile version