Site icon Ràdio la Llagosta

Els gegants aniran diumenge a la 28a Trobada de Mollet

▶️ La Colla Gegantera de la Llagosta participarà diumenge a la vint-i-vuitena edició de la Trobada de Mollet del Vallès, que coincideix amb les festes patronals de Sant Vicenç.

▶️ La companyia La Barni Teatre representarà diumenge al Centre Cultural de la nostra localitat, l’obra musical Ojos Verdes, un muntatge en memòria de Miguel de Molina.

▶️ La Casa de Andalucía de la Llagosta organitzarà demà dissabte, a partir de dos quarts de sis de la tarda, el primer intercanvi cultural d’aquest any 2023.

▶️ El Casal d’Avis celebrarà diumenge una nova sessió de ball. L’activitat, organitzada per l’Agrupació de pensionistes i jubilats, començarà a les cinc de la tarda.

▶️ Avui parlem amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i tanquem la roda d’entrevistes d’aquest mes de gener amb els portaveus dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense, novè al grup 1 de la Segona Catalana, visitarà demà la pista de l’Sport Sala Santa Perpètua, que és el segon classificat.

▶️ I l’Handbol Club Vallag, cinquè a Tercera Catalana, rebrà demà al pavelló Antonio García Robledo, a partir de les sis de la tarda, el Vilanova Blau, que ocupa el vuitè lloc de la taula.

Exit mobile version