Site icon Ràdio la Llagosta

Sabanza deixa Ciudadanos i demana ser regidor no adscrit

▶️ El fins ara portaveu del grup municipal de Ciudadanos a l’Ajuntament de la Llagosta, Jorge Sabanza, ha deixat la militància d’aquest partit i ha demanat ser regidor no adscrit a cap formació política.

▶️ Jorge Sabanza no descarta presentar-se a les properes eleccions municipals com a cap de llista d’un altre partit, tot i que ja havia estat nomenat com a alcaldable de Ciudadanos.

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta va fer ahir un homenatge a Juanjo Maestre durant un acte que es va desenvolupar al Centre Cultural. Maestre va morir al juliol de l’any passat a l’edad de 53 anys.

▶️ Avui és l’últim dia per fer les inscripcions per participar a la segona caminada del cicle de passejades de marxa nòrdica per la gent gran d’aquest, que es farà el dia 8 de febrer per Martorell.

▶️ La Biblioteca organitzarà demà dimarts, a partir d’un quart de set de la tarda, una nova sessió de l’Hora del conte. Un color propi és el títol de l’activitat que tindrà lloc a Can Pelegrí.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va golejar dissabte passat per zero gols a onze l’Atlètic Lliça d’Amunt, cuer del grup 12 de la Quarta Catalana de futbol.

▶️ L’Hanbol Club Vallag també va guanyar dissabte el cuer del grup B de la Tercera Catalana, el Pau Casals, per 27 gols a 29. Els llagostencs es mantenen al quart lloc de la classificació.

Exit mobile version