Site icon Ràdio la Llagosta

Pablo Martín serà el vocal geganter del Vallès

▶️ El cap de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín, s’incorporarà aquest proper cap de setmana a la junta directiva de l’Agrupació de colles geganteres de Catalunya.

▶️ Pablo Martín serà el vocal que representarà en aquesta agrupació a totes les colles geganteres que hi ha al Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

▶️ Les regidories d’Igualtat i Cultura, la Biblioteca i Resistència Literària han convocat la cinquena edició del Concurs de Microrelats del Dia Internacional de les Dones, que s’esdevé el 8 de març.

▶️ L’entitat Som Tribu organitzarà demà la segona xerrada del cicle sobre lactància i alimentació. L’activitat es desenvoluparà, a partir de dos quarts de quatre de la tarda, al cafè Søster Pilates.

▶️ El president del Club Fondistes la Llagosta, Vicente Alonso, ha estat distingit per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya després de completar catorze marxes de resistència.

▶️ El Club Petanca la Llagosta tindrà aquesta temporada set tripletes en els Campionats de Catalunya, que iniciaran aquest cap de setmana la primera fase de competició.

Exit mobile version