Site icon Ràdio la Llagosta

La plantilla d’IRPEN desconvoca la vaga

▶️ La vaga del personal d’IRPEN s’ha desconvocat després de tres dies d’aturada. L’empresa ha indicat que no tancarà la factoria de la Llagosta, però que hi haurà retallades.

▶️ El Partit dels Socialistes de Catalunya de la Llagosta va inaugurar ahir la seva nova seu. L’acte va comptar amb l’expresident Montilla.

▶️ La captació de sang del mes de març a la Llagosta s’ha apropat a les 70 donacions. També s’han registrat una dotzena de donacions de plasma.

▶️ En el marc de la programació del Dia Internacional de les Dones, l’entitat Attadamon organitza demà una xerrada. El tema escollit és la integració de les mares marroquines a Catalunya.

▶️ L’associació Som Tribu realitzarà aquest divendres un taller familiar. L’activitat tractarà de les relacions dels nadons amb les mascotes.

▶️ Després de la roda de portaveus d’aquesta setmana, arriba a Contrapunt l’entrevista amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

▶️ L’handbol Club Vallag manté la lluita per les places de promoció d’ascens. El conjunt llagostenc visitarà dissabte la pista del líder, el Sant Andreu de la Barca.

Exit mobile version