Site icon Ràdio la Llagosta

L’Ajuntament celebra avui el ple de març i aprovarà el pressupost municipal per aquest 2023

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta aprovarà aquesta tarda el pressupost municipal del 2023 durant la celebració del ple ordinari de març. El Consistori disposarà aquest exercici d’uns 13.846.000euros.

▶️ La Sala de Plens va acollir ahir la primera reunió de la Comissió de la Festa Major de 2023. Les pròximes sessions seran el 12, el 19 i el 26 d’abril, i el 3 de maig.

▶️ El Consorci Administració Oberta de Catalunya ha reconegut novament la tasca de l’Ajuntament de la Llagosta com a administració capdavantera en la transformació digital i el govern obert. L’acte es va fer ahir a Manresa

▶️ L’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta, ACIS, comença una nova etapa. L’entitat a partir d’ara s’anomena La Llagosta Comerç.

▶️ Ja s’està distribuint La Llagosta informa corresponent al mes d’abril. La foto de portada és per a la Trobada gegantera de la Llagosta i els gegants, que van estrenar vestits diumenge.

▶️ L’HC Vallag es jugarà avui el passi a la fase d’ascens de la Tercera Catalana contra l’OAR Gràcia Sabadell Júnior. Els llagostencs necessiten la victòria per assolir el quart lloc.

▶️ El CD Viejas Glorias rebrà dissabte la vista del Canovelles. El partit es disputarà a les cinc de la tarda al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Per donar compliment al que disposa l’article 133 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre de 2015, es fa públic que l’Ajuntament vol
Exit mobile version