Site icon Ràdio la Llagosta

Ja es coneixen les candidatures a les eleccions municipals del 2023

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

▶️ Ja s’han publicat les llistes que es presentaran a les eleccions municipals del 28 de maig. A la Llagosta hi haurà sis candidatures.

▶️ Socialistes, Esquerra Republicana, La Llagosta en Comú, Junts i el Partit Popular tornen a presentar-se. Ciutadans i Nosotros no ho fan i apareix la candidatura de Vox.

▶️ El Centre Cultural acollirà dissabte l’obra de teatre Sempitern, de la Carpa Produccions. Les entrades ja es poden reservar a la plataforma Entràpolis.

▶️ L’AMPA de l’Escola Joan Maragall organitza l’un de maig la segona Botifarrada Solidària. L’objectiu és recaptar fons per la investigació contra el càncer infantil.

▶️ El dimarts, 2 de maig, es farà una nova captació de sang a la Llagosta. Durant la jornada també hi haurà la possibilitat de donar plasma.

▶️ L’Handbol Club Vallag suma dues victòries en dos partits de la fase d’ascens. Els llagostencs jugaran contra el líder, l’Igualada B.

▶️ El Club Esportiu la Llagosta va perdre la jornada passada al camp del Palau-solità i Plegamans. El partit va acabar amb un ajustat 3 a 2.

▶️ El Club Deportivo Viejas Glorias va aconseguir dissabte passat una victòria per 3 a 1 contra el Palautordera. Aquesta setmana s’enfrontaran al Sant Miquel.

Exit mobile version