Site icon Ràdio la Llagosta

El ple aprova per unanimitat una modificació urbanística per poder reformar l’Escola SAFA

▶️ L’Ajuntament de la Llagosta ha fet una passa més per fer possible la reforma integral i l’ampliació de l’Escola Sagrada Família. Durant el ple d’ahir va aprovar una modificació urbanística sol·licitada pel Departament Ensenyament.

▶️ L’ordenació determina que les cases dels mestres del carrer de Sant Bonaventura passin d’un d’habitatge públic a equipament docent. La mesura es va aprovar per unanimitat.

▶️ Al ple, també es va aprovar l’estudi de viabilitat economicofinancera de la concessió de serveis per a la gestió del servei d’abastament d’aigua. El document analitza la situació i planteja les millores de subministrament d’aigua.

▶️ El Partits dels Socialistes de Catalunya presenta avui la seva candidatura a les eleccions del 28 de maig. La llista estarà encapçalada novament per Óscar Sierra

▶️ Antonio García Robledo va jugar ahir amb la selecció espanyola d’handbol el penúltim partir de la jornada EHF Euro Cup. El llagostenc va fer un gol davant Dinamarca, partit que van perdre per 29 a 31.

▶️ Avui han començat les jornades multiesportives per a escolars del nostre municipi. Fins al juny, hi participaran alumnes de P5, segon, quart i sisè de primària de les escoles de la Llagosta.

▶️ De la prèvia esportiva del cap de setmana destaca el partit del primer equip del FS Unión Llagostense a casa contra l’Alella B. En Handbol, el Vallag, que juga la promoció d’ascens, visitarà al líder, l’Igualada B.

Exit mobile version