Site icon Ràdio la Llagosta

La Llagosta En Comú presenta la seva llista a les municipals del 28 de maig

▶️ La Llagosta En Comú va presentar la seva candidatura diumenge a la plaça de Cirera Voltà. La seva cap de llista, Eva Miguel, va estar acompanyada del diputat Joan Carles Gallego.

▶️ L’atur al mes d’abril a la Llagosta va baixar en gairebé 20 persones. La taxa de desocupació s’ha situat en el 11,22 % a la nostra localitat.

▶️ L’AMPA de l’Escola Joan Maragall ha fet un balanç molt positiu de la Botifarrada Solidària celebrada el passat 1 de maig. L’entitat va recollir més de 3.100 euros per la lluita contra el càncer infantil.

▶️ La Biblioteca de la Llagosta organitza demà una sessió de Llegir el teatre. L’activitat es farà a dos quarts de cinc a Can Pelegrí.

▶️ El Fútbol Sala Unión Llagostense va vèncer el passat cap de setmana el Castellterçol per 5 a 6. El de la nostra localitat són quarts al grup 1 de Segona Catalana.

▶️ El jove llagostenc Alberto Núñez s’ha proclamat campió d’Espanya aleví de futbol sala. Nuñez va disputar el Campionat amb la selecció catalana.

▶️ L’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta va sumar una medalla al Campionat de Catalunya Ne Waza, Sergio Cruz es va penjar la medalla de bronze.

Exit mobile version