Site icon Ràdio la Llagosta

Óscar Sierra, escollit alcalde per tercer mandat

▶️ Óscar Sierra va ser escollit alcalde de la Llagosta per tercer cop dissabte passat durant el ple de constitució de l’Ajuntament de la Llagosta per al mandat municipal 2023-2027.

▶️ L’agrupació cultural gallega Alborada ha fet avui un balanç positiu de la 26a Festa en Honor a Santiago Apòstol, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la Llagosta.

▶️ La Biblioteca organitzarà demà dimarts, dia 20 de juny, a partir d’un quart de set de la tarda, la sessió de cloenda de l’Hora del conte d’aquest curs 2022-2023.

▶️ L’institut Marina organitzarà demà la primera edició de la Milla Marina, que està adreçada a l’alumnat de l’Educació Secundària Obligatòria i al professorat del centre.

▶️ Marina García, del Club Patí la Llagosta, ha guanyat la final dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya de patinatge artístic en categoria aleví nivell C.

▶️ Avui dilluns, dia 19 de juny, és el darrer dia per poder fer la inscripció per participar al Torneig de futbol sala de base que organitza l’Ajuntament de la Llagosta.

Exit mobile version