La carretera deixar de passar pel centre de la Llagosta

La carretera deixar de passar pel centre de la Llagosta

633
Compartir
L'antiga carretera N-152 al seu pas pel centre de la Llagosta (1991).
L’antiga carretera N-152 al seu pas pel centre de la Llagosta (1991).
L'antiga carretera N-152 al seu pas pel centre de la Llagosta (1992).
L’antiga carretera N-152 al seu pas pel centre de la Llagosta (1992).
Obres pavimentació variant N-152
Obres de construcció de la variant de la carretera C-17 (antiga N-152), l’any 1991.

Les grans transformacions olímpiques de Barcelona 92 van trigar una mica més en arribar a la Llagosta. No va ser fins a 1993 quan tres fets van esdevenir un canvi substancial per al poble: la inauguració al gener de l’institut Marina, al juny de l’edifici del Casal d’Avis i, principalment, el 6 de febrer, quan es va obrir al trànsit la variant de la carretera C-17 (abans N-152). Això va permetre que la densa circulació de vehicles que passàven diàriament per aquesta via ja no ho feien pel centre de la Llagosta. Amb el temps, nou anys després (al 2002), el poble va tancar la ferida de l’antiga travessera acabant la reforma l’avinguda de l’Onze de Setembre, convertint una meitat en passeig i l’altra en bulevar.