Jugadors de l’aleví de les EIE, a La Jugada

Alguns dels jugadors de l’aleví masculí de les EIE són els protagonistes de La Jugada d’aquest dilluns. Amb l’equip i el coordinador d’handbol, Eduard Teruel, parlarem de la sortida d’aquest diumenge a la pista del Barça per veure el duel contra el Pick Szeged d’Antonio García Robledo, que va perdre 30 a 25. Sobre el duel de la Lliga de Campions entrevistarem a Toni Cubel, de la Llagosta, que va ser l’encarregat de portar el crono del partit europeu.

També, tractarem sobre la campanya Zero insults a la grada, que s’aplica des de fa dues setmanes al futbol base i aquest cap de setmana es va poder veure al Joan Gelabert.

A banda d’això, farem l’habitual repàs de la jornada esportiva dels primers equips de la Llagosta.

La Jugada, dilluns i divendres a les 20.30 h amb José Luis Rodríguez Beltrán.