La Biblioteca i la Ràdio amb el Dia Mundial de la Poesia

taller poesia biblioteca ràdio webLes alumnes del Taller de poesia de la Biblioteca van ser les protagonistes del programa especial que va emetre ahir Ràdio la Llagosta per commemorar el Dia Mundial de la Poesia.

El programa va incloure poemes escrits per les mateixes dones especialment per aquest programa. Tot i això, la primera composició que es va llegir va ser Preneu les roses, d’Olga Xirinacs. Xirinacs ha escrit aquest poema per celebrar el Dia Mundial de la Poesia 2016. L’autora ha estat l’escollida per la Institució de les Lletres Catalanes per crear un poema per a la jornada.

El Dia Mundial de la Poesia, declarat per la Unesco el 21 de març, es va commemorar ahir a la Ràdio, ja que dilluns era festiu. El Taller de poesia de la Biblioteca ja portava temps preparant el programa que es va emetre ahir. Els poemes estaven dedicats a la dona i la proposta formava part de la programació del Dia Internacional de les Dones. L’espai es pot escoltar a l’Ivoox de Ràdio la Llagosta.