L’Ajuntament de la Llagosta se suma al Dia de l’Alliberament LGTBI

Dia de l'orgull gai (11)La Bandera de l’Arc de Sant Martí penja avui del balcó de l’Ajuntament. Amb aquest símbol, el Consistori se suma al Dia de l’alliberament lesbià, gai, trans i intersexual, que se celebra avui, 28 de juny. L’Ajuntament llagostenc vol fer una defensa activa dels drets i llibertats sexuals de totes les persones.

El Consistori va aprovar al ple del mes de gener una moció presentada per tots els grups municipals que demana garantir el desplegament de la Llei contra la LGTBIfòbia a la Llagosta i afavorir-ne el seu compliment. El document planteja tot un seguit de mesures per defensar el dret de totes les persones tinguin l’orientació sexual que tinguin. La moció contemplava, entre d’altres mesures, penjar la bandera irisada el 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

El Consistori també ha afegit al web municipal un enllaç directe amb l’Observatori contra l’Homofòbia, per facilitar l’accés a aquesta eina que serveis per atendre aquells casos d’LGTBIfòbia. L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha indicat que aquesta és la primera vegada que la bandera irisada es penja a l’Ajuntament i ha recordat el Consistori s’ha compromès fermament contra la LGTBIfòbia.

La entrada L’Ajuntament de la Llagosta se suma al Dia de l’Alliberament LGTBI aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat