El Centre Cultural acull els festivals de fi de curs de Veus de Dona i d’Aires de Andalucia

Aquest cap de setmana se celebren al Centre Cultural dos festivals de fi de curs. Diumenge, és el torn del grup de Dansa Oriental de Veus de Dona, mentre que dissabte ho farà Aires de Andalucía.

El grup de Dansa Oriental començarà a actuar a les set de la tarda. El grup de la Llagosta estarà acompanyat a l’escenari per Oriental Dance, Meri i Mimish, Hawara, Avalonia i Dansa Oriental Palau. L’entrada és gratuïta.

Pel que fa a Aires de Andalucía, celebrara demà un festival de fi de curs al Centre Cultural. L’acte començarà a les set de la tarda i comptarà amb la presència de diverses entitats. A més de les alumnes de flamenc i sevillanes d’Aires de Andalucía, actuaran els g rups de ball de la Casa de Andalucía de Santa Perpètua de Mogoda, dirigits per Manuel Belmonte, els grups de ball del Centro Cultural Andaluz Taxonera, amb Verónica García, i la música en directe amb Burrakanas.
Aires de Andalucía ha posat a la venda tíquets de col·laboració al preu de tres euros que es poden adquirir a Areamania, a l’avinguda del Primer de Maig, número 7.

La entrada El Centre Cultural acull els festivals de fi de curs de Veus de Dona i d’Aires de Andalucia aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat