Bona acollida de la 2a Jornada de Cultura Urbana de dissabte al Parc Popular

2a Jornada de Cultura UrbanaUn bon nombre de joves es va aplegar dissabte al Parc Popular per participar a la segona Jornada de Cultura Urbana de la Llagosta. Al llarg de tot el dia es van desenvolupar diferents propostes artístiques relacionades amb aquesta forma d’expressió.

La Jornada va començar al matí amb un vermut electrònic ofert per l’Associació de DJ’s VIP’s la Llagosta. Durant el matí, també es van desenvolupar a l’Skateparc del Parc Popular un taller i una exhibició d’scooter, que van fer tècnics de Radical 360.

A la tarda, el públic va ser força més nombrós. Adolescents i joves van assistir a l’exhibició de breakdance i hip-hop del grup Saybaba crew. Tot seguit, va tenir lloc la batalla de galls, classificatòria per al Gold Battle que es disputarà a Barcelona. Beetlechus, Alba i Fresh Carrots van continuar amb una altra exhibició de hip-hop.

A la nit van actuar els grups HCB, Puros y brutos i 930. Finalment, no va acudir-hi el grup Roc. La festa va finalitzar al voltant de la una de la nit. Durant el dia, Graffitys Originales i Press Fusion van pintar un grafit commemoratiu de la Jornada, que s’instal·larà a Can Pelegrí.

La 2a Jornada de Cultura Urbana de la Llagosta ha estat organitzada per la Llagosta Brava, l’Associació de DJ’s VIP’s la Llagosta i Gold Battle. La Jornada ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta, de Bullpark13, Graffitys Originales, Pres Fusion, RADICAL 360, Saybaba crew i Killerstepz.

La entrada Bona acollida de la 2a Jornada de Cultura Urbana de dissabte al Parc Popular aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat