Els Sangrinaris seran els encarregats del pregó de la Festa Major 2016

Disco-Sangriada de la Festa Major 2015, organitzada pels Sangrinaris.

Disco-Sangriada de la Festa Major 2015, organitzada pels Sangrinaris.

El programa de la Festa Major de 2016 està pràcticament enllestit. La celebració tindrà lloc del 9 al 12 de setembre i presenta algunes novetats, com ara la recuperació de l’escenari del carrer de l’Estació i un altre espai de concerts per als joves al Parc Popular. Els Sangrinaris, que fan 25 anys, protagonitzaran el pregó.

La Festa Major 2016 de la Llagosta començarà oficialment el 9 de setembre amb el pregó que oferiran a partir de les 21 hores els Sagrinaris, amb motiu del seu 25è aniversari. La programació, en la qual han treballat la Comissió Jove i la Comissió de Festa Major conjuntament amb el Consistori, està gairebé definida.

En aquesta ocasió, s’ha decidit recuperar l’escenari del carrer de l’Estació, on tindran lloc els balls de nit. Una altra de les novetats és l’habilitació d’un espai jove per a concerts al Parc Popular. Aquest lloc serà complementari del que es mantindrà al carrer de Vic. La plaça de l’Alcalde Sisó Pons, davant del Centre Cultural, acollirà aquest any també diversos concerts.

Les colles dels Volats i dels Saltats participaran en una nova edició de l’Engreskada. Ja se’ls ha comunicat la primera prova, la Guatatiboa, que consisteix en un concurs de drag queens. Cada colla haurà de presentar quatre drag queens. L’activitat tindrà lloc el 9 de setembre a les 22 hores a l’escenari de l’espai de concerts del Centre Cultural. A banda d’aquesta prova, durant els quatre dies de Festa Major les colles hauran de participar en diferents actes i el dia 12 a les 22.30 hores a l’espai del Centre Cultural es donarà a conèixer el veredicte final de l’Engreskada.

Durant la Festa Major, naixerà la nova gegantona de la nostra localitat. El naixement està previst per a les 19.15 hores del dia 9 a l’Ajuntament. Els veïns i veïnes de la Llagosta tindran durant aquest mes de juliol la possibilitat de decidir el nom de la gegantona d’entre les propostes de la Colla Gegantera de la Llagosta, Marina, Mariona i Panotxeta.

Per seguir l’actualitat de la propera Festa Major, a banda del web municipal i el del 08CENTVINT, l’Ajuntament de la Llagosta ha posat en marxa l’etiqueta #FMlaLlagosta16 per a les xarxes socials.

30 anys de Ràdio la Llagosta

L’11 de setembre es complirà el 30è aniversari de Ràdio la Llagosta Emissora Municipal. Per celebrar-ho, i en el marc de la Festa Major, aquell mateix dia es farà un concurs de karaoke a partir de les 23 hores a l’espai de concerts del Centre Cultural. La música la posarà el grup All Star i la veu, tots aquells veïns i veïnes que s’apuntin prèviament a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. S’haurà d’escollir entre un llistat de cançons de les tres darreres dècades.

A més, per celebrar els 30 anys de Ràdio la Llagosta, s’està preparant una pàgina web especial, que es podrà consultar a partir del mes de setembre. En aquest espai, hi haurà un recull d’imatges, de notícies i d’audios de la Ràdio, així com programes històrics de l’emissora municipal.

La entrada Els Sangrinaris seran els encarregats del pregó de la Festa Major 2016 aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat