Carla Canalejas guanya la Granollers Cup amb la selecció catalana cadet

Carla Canalejas amb la copa de la Granollers Cup. Fotografia: Xavier Canalejas.

Carla Canalejas amb la copa de la Granollers Cup. Fotografia: Xavier Canalejas.

Carla Canalejas ha guanyat amb la selecció cadet de Catalunya la Granollers Cup, un campionat d’handbol de base considerat com un dels més rellevants del Sud d’Europa i que atrau a equips d’arreu del món. El combinat català, amb la llagostenca a les seves files, es va imposar diumenge en la final contra un equip de Noruega, l’Ostsiden, per 18 a 14, al Palau d’Esports de Granollers.

Canalejas, que pertany al JH la Llagosta, va anar de menys a més fins a convertir-se en una jugadora titular en el set inicial català. La llagostenca va haver de canviar la seva demarcació habitual de primera línia per jugar com a extrem. Catalunya va passar la fase de grups amb 4 victòries i 1 empat. En les eliminatòries va superar a l’HK d’Islàndia, l’Knarvik de Noruega, el BM Carabanchel de Madrid, el BM Algirós de València i en la final a l’Ostsiden.

Pel que fa a Ariadna Muñoz, també del JH la Llagosta, va quedar al tercer lloc amb la selecció de Catalunya infantil. La catalana, amb Muñoz, va perdre la semifinal amb el Sant Joan Despí però va guanyar la final de consolació per 13 a 10 contra el BM Castelló.

Cinc equips del JH la Llagosta

El JH la Llagosta va presentar un total de cinc equips i tres d’aquests van passar a la fase final del campionat granollerí. L’aleví femení va arribar fins als quarts de final, que va perdre contra l’Handbol Santa Maria de Palautordera; el cadet masculí, als setzens de final, que va caure contra l’AON Fivers d’Àustria; i l’infantil masculí es va quedar a la repesca després de ser eliminat pel San Sebastián de los Reyes de Madrid. L’infantil i cadet femení no van passar de la fase de grups

La entrada Carla Canalejas guanya la Granollers Cup amb la selecció catalana cadet aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat