El Nou Casal manté la seva activitat durant aquest mes de juliol

Nou Casal festa de l'escuma

Festa de l’escuma del Nou Casal i Aspayfacos. 

El Nou Casal porta a terme durant aquest mes de juliol una programació especial adreçada principalment als infants i adolescents usuaris del centre durant el curs. A més, el Nou Casal també realitza altres activitats obertes a tota la població, conjuntament amb Aspayfacos.

Els dilluns els dediquen als infants d’ensenyament Infantil, fins a tercer de Primària, a més d’alguns nens amb necessitats educatives especials membres d’Aspayfacos. Dimarts és el dia en el qual prenen part els infants de quart a sisè de Primària i els dimecres fan les seves activitats els adolescents.

Dijous és el dia que, conjuntament amb Aspayfacos, realitzen activitats adreçades a tota la població. El 7 de juliol, van organitzar un taller de percussió; dijous passat van celebrar una festa de l’escuma i una discoteca juvenil; i per a aquest dijous, 21 de juliol (18.30 h), han programat una Festa dels colors, una Holi per a infants i joves.

El regidor d’Infància, Fran Ruiz, ha indicat que, amb aquesta programació, volen continuar “amb el treball que ha fet durant tot el curs el Nou Casal” i “que els nens i nenes no perdin la dinàmica educativa durant el mes de juliol”.

La entrada El Nou Casal manté la seva activitat durant aquest mes de juliol aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat