La Murga vol conscienciar sobre la Síndrome 5P- amb una campanya informativa

L’entitat La Murga ha iniciat una campanya per donar a conèixer la Síndrome 5P-. La Murga realitzarà a partir d’ara tot un seguit d’accions informatives, de conscienciació sobre aquesta síndrome i, també, per recaptar fons a la Fundació 5P-.

Els membres de l’entitat han començat la campanya penjant a les xarxes socials uns vídeos per demanar a la gent que es mulli pels afectats per aquesta síndrome. L’acció és molt semblant a la campanya realitzada ara fa dos anys sobre l’ELA. La Murga convida a tothom a gravar un vídeo remullant-se, penjar-lo i fer-lo extensiu per les xarxes.

A la tornada de vacances continuaran amb més accions. La Murga donarà a conèixer un audiovisualexplicant què és aquesta síndrome, juntament amb un noia de la nostra localitat afectada per la Síndrome 5P-, la Sara, i la seva mare, Jennifer Viejo. A les portes de la Festa Major, el dijous 8 de setembre, dedicaran la Cercavila Canalla a recaptar fons per a la Fundació 5P-. La Murga també repartirà guardioles per comerços de la nostra localitat per recaptar diners per aquesta campanya.

La entrada La Murga vol conscienciar sobre la Síndrome 5P- amb una campanya informativa aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat