La Festa Major de 2016 costarà uns 4.700 euros menys que la de l’any passat

La Festa Major de la Llagosta de 2016 costarà 112.129,12 euros, 4.691,47 euros menys que la de l’any passat. La Junta de Govern Local ha aprovat la proposta que contempla tota la programació d’activitats que es portaran a terme a la nostra localitat del 9 a 12 de setembre.

Aquest any, hi ha previst el mateix nombre d’actes que a l’edició de la Festa Major de 2015. En aquesta ocasió, hi haurà dos escenaris més que al 2015. Es recupera el del carrer de l’Estació i s’habilitarà un altre al Parc Popular, a la zona de la marquesina. A més, es mantindrà per segon any seguit el castell de focs artificials.

La Festa Major de la Llagosta de 2016 començarà oficialment el 9 de setembre amb el pregó que oferiran a partir de les nou del vespre els Sangrinaris, que aquest any celebren el seu 25è aniversari, i acabarà el dia 12 amb l’espectacle que protagonitzaran diversos artistes, entre ells, el monologuista Txabi Franquesa. Durant els quatre dies de Festa Major, se celebrarà una nova edició de l’Engreskada amb diverses proves en les quals participaran els membres dels Volats i dels Saltats.
Durant els darrers mesos, la Comissió de Festa Major i la Comissió Jove han treballat, conjuntament amb el Consistori, per confeccionar la programació.

“Ha estat la primera Festa Major que hem pogut gestionar des del primer moment el nou equip de govern municipal. La de l’any passat ja ens la vam trobar pràcticament feta. Hem treballat al màxim i hem negociat molt per ajustar els preus dels contractes i hem aconseguit mantenir el mateix nombre d’activitats i la qualitat dels espectacles amb una reducció important de la despesa”, ha explicat el regidor de Cultura, Mariano García.

La entrada La Festa Major de 2016 costarà uns 4.700 euros menys que la de l’any passat aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat