Site icon Ràdio la Llagosta

El sènior femení A de la Concòrdia perd un amistós contra el Rubí

IMG-20160901-WA0009El sènior femení A del Club Deportivo la Concòrdia ha començat la pretemporada amb cinc cares noves. La plantilla dirigida per Iván Beas no està tancada i no es descarta fer un últim fitxatge abans d’iniciar la lliga el 24 de setembre a la pista de l’Esparreguera.

Les noves incorporacions són la portera Clàudia Oviedo, procedent de l’Alenyà de l’Hospitalet; l’ala Ester Heredia, del Caldes de Montbui; les ala-pívot Lali Gil, del Ripollet, i Alma Cruz, del Teià; i la tanca Clara Llorens, del Ripollet. La plantilla es completa amb la continuïtat de Mònica Utrilla, Sònia Ancosta, Cristina Ancosta, Iris Gutiérrez, Cinthia i Sònia Blanco.

El conjunt llagostenc va jugar ahir el primer partit de la pretemporada contra el Rubí, de la Primera Nacional. L’equip d’Iván Beas va mostrar un bon nivell, però va perdre 3 a 1. El gol llagostenc va ser de Sònia Blanco.

La pretemporada del conjunt femení llagostenc comptarà amb dos amistosos més. El proper serà el 10 de setembre en el partit de Festa Major contra el Sabadell, de la Divisió d’Honor Catalana, al CEM El Turó a les 16 hores; i el 18 de setembre contra l’AECS l’Hospitalet, de la Segona Nacional, fora de casa.

La entrada El sènior femení A de la Concòrdia perd un amistós contra el Rubí aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version