Site icon Ràdio la Llagosta

Darrers preparatius de la Festa Major de la Llagosta

Aquest matí, han començat les tasques d’instal.lació de l’escenari que hi haurà a la plaça d’Antoni Baqué durant la celebració de la Festa Major. En aquesta ocasió, es recupera l’escenari del carrer de l’Estació, que quedarà completament tallat al trànsit dimecres a la tarda. Per tal de facilitar la instal.lació d’aquest escenari així com dels firaires, el mercat ambulant se celebrarà dimecres. Una vegada finalitzat el mercat ja no es podrà circular pel carrer de l’Estació.

D’altra banda, aquesta tarda, es posaran a la venda els tiquets per participar en el Corretasques de divendres, que organitza el Grup La Feria. Els interessats s’han d’adreçar a Can Pelegrí de 18 a 20 hores fins dijous. El preu de cada tiquet és de 12 euros. El consum de begudes alcohòliques està reservat als majors de 18 anys.

També es poden comprar des d’aquesta tarda els tiquets per gaudir de pintxos i begudes als establiments que participen al Concurs de pintxos que organitzen els Saltats. Els tiquets es poden comprar de 17 a 21 hores a la seu dels Saltats, al número 25 del carrer de Sant Pau. El preu és de 12 euros per als adults i de 6 per als infants.

La entrada Darrers preparatius de la Festa Major de la Llagosta aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version