Els dos sèniors del FSU Llagostense inicien la pretemporada

Els dos sèniors masculins del Fútbol Sala Unión Llagostense van començar aquest dijous els entrenaments de pretemporada. Els dos conjunts es preparen aquests dies de cara els partits de Festa Major, que tindran lloc el 10 de setembre al Poliesportiu Antonio García Robledo.

El sènior A ha iniciat els entrenaments sense cap fitxatge i amb tres jugadors a prova. L’entrenador continuarà sent José Manuel Poyato i la plantilla està formada per sis jugadors que segueixen de l’any passat: Marc, Juanan, David Martin, Youseff, José Àngel i Javi Garcia. L’equip s’estrenarà a la màxima categoria de la Federació Catalana de Futbol Sala, la Lliga Nacional Catalana, el 24 de setembre a la seva pista contra la Penya Recreativa Sant Feliu.

Pel que fa al sènior B, Javi Garcia serà el nou entrenador que substituirà la marxa de José Ramos. El nou tècnic compaginarà la tasca d’entrenador del segon equip amb la direcció del juvenil masculí i la seva faceta de jugador del sènior A, que juga de porter. La plantilla del segon equip masculí ha incorporat a dos jugadors amb el pivot Omar i l’ala Josep, que es trobaven sense equip. El conjunt està format també per Dani, Sahuquillo, Félix, Óscar Cubero, Isidro, Cabrera, Ahmed i Patxi, aquest darrer puja del juvenil. El debut del sènior B masculí al grup B de la Primera Nacional Catalana serà el 25 de setembre contra l’Olot.

La entrada Els dos sèniors del FSU Llagostense inicien la pretemporada aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat