Mobilitat Festa Major 2016

Tant durant els dies de Festa Major com els dies anteriors i posteriors, es veuran afectats tant l’aparcament com el trànsit de vehicles en algunes zones del nostre municipi.

– Carrer de l’Estació
Dimecres 8 de setembre, se celebrarà el mercat setmanal. Cal haver retirat els cotxes aparcats als carrers habituals on s’instal·len els paradistes.
A la tarda, ja quedarà tallat al trànsit de vehicles el tram entre l’avinguda del Primer de Maig i el carrer del Montseny per possibilitar el muntatge de la Fira.
El mateix dimecres es muntarà l’escenari d’aquest carrer. Així, fins passada la Festa Major ja no es podrà transitar per aquesta via.
Del 9 al 12 de setembre es tallarà també l’encreuament del carrer de l’Estació amb el de Caldes, Vic i l’avinguda del Primer de Maig entre les 18 h i les 5 h.

– Plaça de l’Alcalde Sisó Pons
Des de dimecres, 7 de setembre, no es pot aparcar a la part central de l’aparcament.
Divendres, 9 de setembre, a partir de les 12 h, ja no es podrà estacionar al tram del carrer de Cabanyes situat entre el passeig de Joan Miró i el carrer de Vic i estarà prohibit aparcar a tot l’aparcament de la plaça així com als trams dels carrers de Mollet i de la Serra de Marina que hi ha al costat de la mateixa.

– Correfoc
Dissabte 10 de setembre. Cal que a partir de les 16 h es retirin els cotxes estacionats al carrer de Caldes, al passeig de Joan Miró fins a la plaça de la Sardana i als laterals del passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre fins a la finalització del Correfoc (23.30 h aproximadament).

– Carrer del Montseny
Estarà prohibit aparcar el dilluns 12 des de les 17 h des del carrer de l’Estació fins al de la Riera Seca. En aquest tram no es podrà circular des de les 21 h fins al final dels Focs artificials.

– Carrer de Girona
Durant els dies de la Festa Major patirà algunes restriccions de trànsit. Cal estar atents a la senyalització que vagi col.locant la Policia Local.

– Aparcament gratuït
L’Ajuntament de la Llagosta habilitarà a la zona del costat del recinte firal un aparcament gratuït exclusivament per a turismes durant els dies de Festa, concretament des del matí de divendres 9 de setembre fins dilluns 12 a les 10 h. Aquesta hora es procedirà al muntatge dels focs artificials. Els cotxes que estiguin aparcats seran retirats amb una grua amb la corresponent sanció.

La entrada Mobilitat Festa Major 2016 aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat