Afectacions de trànsit durant la Festa Major

Els preparatius i la celebració de la Festa Major de la Llagosta provocaran durant aquests dies alguns canvis en la circulació de vehicles i en les zones d’aparcament.

Després de la celebració del mercat setmanal ambulant, ahir va quedar tallat al trànsit de vehicles el tram del carrer de l’Estació entre l’avinguda del Primer de Maig i el carrer del Montseny per possibilitar el muntatge de la Fira. Fins passada la Festa Major ja no es podrà transitar per aquesta via.

Del 9 al 12 de setembre es tallarà l’encreuament del carrer de l’Estació amb el de Caldes, Vic i l’avinguda del Primer de Maig entre les 18 i les 5 h.

Pel que fa a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons, que acollirà l’Espai de Concerts, des d’ahir ja no es pot aparcar a la part central de l’aparcament.

A partir de les 12 h de divendres, ja no es podrà estacionar al tram del carrer de Cabanyes situat entre el passeig de Joan Miró i el carrer de Vic i estarà prohibit estacionar a tot l’aparcament de la plaça, així com als trams dels carrers de Mollet i de la Serra de Marina que hi ha al costat de la mateixa.

Durant els dies de Festa Major també se celebraran algunes activitats que afectaran al trànsit i a l’aparcament de vehicles. Dissabte, se celebrarà el correfoc organitzat per Les Llagostes de l’Avern. Cal que a partir de les 16 h es retirin els cotxes estacionats al carrer de Caldes, al passeig de Joan Miró fins a la plaça de la Sardana i als laterals del passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, fins a la finalització del Correfoc, prevista al voltant de les 23.30 h.

El darrer dia de Festa Major, el dilluns 12 de setembre, a partir de les 17 h, es prohibirà aparcar al carrer del Montseny entre els carrers de l’Estació i de la Riera Seca. La celebració del Castell de focs provocarà que no es pugui circular per aquesta via des de les 21 h fins a la finalització dels focs artificials.

Un altre carrer que es veurà afectat en algun moment és el de Girona. L’Asociación Rociera té previst realitzar algun acte a la porta de la seva seu. Així, caldrà estar atents a la senyalització que vagi col.locant la Policia Local.

D’altra banda, l’Ajuntament de la Llagosta habilitarà a la zona del costat del recinte firal un aparcament gratuït per a turismes durant els dies de Festa, concretament des del matí de divendres 9 de setembre fins dilluns dia 12 a les 10 h. A aquesta hora es procedirà al muntatge dels focs artificials. Els cotxes que estiguin aparcats seran retirats amb una grua amb la corresponent sanció.

La entrada Afectacions de trànsit durant la Festa Major aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat