Ponsa i Redondo guanyen el 16è Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta

Concurs estatal fotografia guanyadors 2016Josep Ponsa, a la categoria lliure, i la llagostenca Eva Redondo, a la categoria la Llagosta, han estat les persones guanyadores del setzè Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta, organitzat pel Foto-Club la Llagosta amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’acte de lliurament de premis i el veredicte del jurat van tenir lloc ahir al Centre Cultural.

Ponsa, que durant molts anys ha viscut a Santa Perpètua, ha guanyat amb la imatge Arcades i groc. El primer premi estava dotat amb 250 euros. Aquesta no ha estat la primera vegada que Josep Ponsa surt vencedor del certamen. Ja ho va fer el 2006 i ha guanyat altres premis en altres edicions. El segon premi de la categoria lliure, dotat amb 160 euros, ha estat per a Diego Pedra i el tercer, amb 100 euros, per a Miquel Planells; els dos premis especials per a Miquel Rodríguez i Isidre Humet.

Pel que fa al tema la Llagosta, Eva Redondo ha guanyat amb Plou a la Llagosta. En aquest cas, el guardó estava dotat amb 120 euros. Redondo també va quedar primera l’any passat i segona i tercera en altres edicions del certamen. Narciso Vicente es va emportar els 75 euros del segon premi i el tercer, de 50 euros, va ser per a Lluís Remolà. Carlos Seisdedos i Jordi Ruiz van obtenir els premis especials.

A partir de demà i fins al 30 de setembre, es podrà veure al vestíbul del Centre Cultural una exposició amb les fotografies premiades i una selecció de les imatges presentades. Aquest any, hi han concursat un total de 134 imatges, 24 a la categoria la Llagosta.

La entrada Ponsa i Redondo guanyen el 16è Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat