Demà dissabte, se celebraran actes esportius de la Festa Major

La programació de la Festa Major de la Llagosta contempla diversos actes esportius. Els equips del Fútbol Sala Unión Llagostense jugaran demà partits al Pavelló Antonio García Robledo. L’infantil s’enfrontarà a les 12 h contra el Montcada. A les 16 h, serà el torn del juvenil B, que també jugarà contra el Montcada. A les 17.15 h, el juvenil A jugarà contra el Dante. El sènior A tindrà com a rival el Dante a partir de les 18.30 h, mentre que el sènior B rebrà l’equip de les Glòries a partir de les 19.45 hores.

També demà, però al Complex Esportiu Municipal El Turó, jugaran alguns dels conjunts del Club Deportivo la Concòrdia. El sènior femení A rebrà a partir de les 16 h la visita del Sabadell, mentre que el sènior femení B jugarà a les 17.15 h. El partit previst inicialment del sènior masculí no es disputarà.

Per la seva part, el Club Deportivo Viejas Glorias jugarà demà, a partir de les 17 hores, el Trofeu de Festa Major de la Llagosta, contra el conjunt de la Creueta de Santa Perpètua.

Inicialment, estava previst que demà se celebrés el segon Festival de patinatge artístic, però el Club Patí la Llagosta ha suspès l’activitat.

L’últim acte esportiu de Festa Major serà el segon Torneig Mero Alonso, que l’Handbol Club Vallag organitzarà el dia 17.

La entrada Demà dissabte, se celebraran actes esportius de la Festa Major aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat