La Concòrdia i el sènior B del FSU Llagostense guanyen el Trofeu de Festa Major

concordia trofeu FMEl sènior femení del CD la Concòrdia i el sènior B masculí del FS Unión Llagostense van guanyar el Trofeu de Festa Major. Pel que fa al sènior A masculí del FS Unión Llagostense i el CD Viejas Gloras van perdre els seus respectius partits. Tots els compromisos de Festa Major es van disputar el dissabte passat.

La Concòrdia es va imposar 4 a 3 contra el Sabadell, de la Divisió d’Honor Catalana. Les llagostenques van haver de capgirar el resultat fins a tres ocasions per guanyar amb els gols d’Alma, Esther, Cinthia i Iris. Pel que fa al sènior femení B no va disputar el seu partit perquè no es va poder concretar cap partit.

El FS Unión Llagostense B va guanyar amb comoditat contra Les Glories per 11 a 1, sent un partit plàcid en el debut de Javi Garcia a la banqueta del conjunt llagostenc. Més complicat ho va tenir el sènior A, que va perdre 3 a 6 contra el Dante en un partit que van ser millor els visitants. Per banda del club llagostenc s’hi van sumar al torneig de Festa Major tres equips de la seva base. L’infantil masculí va perdre 2 a 4 contra l’Escola de Futbol Montcada; el juvenil A masculí va perdre 2 a 4 contra el Dante; i el juvenil B masculí va guanyar en la tanda de penals després d’haver acabat 3 a 3 contra l’Escola de Futbol Montcada.

El Viejas Glorias va perdre 2 a 5 contra la Creueta, de Santa Perpètua de Mogoda. L’equip va ser dirigit pel seu president, Alonso Rodríguez, ja que Julio Giménez ha deixat el càrrec temporalment per motius personals.

Aquest dissabte encara n’hi haurà una darrera activitat per Festa Major amb el Torneig Mero Alonso, que celebra l’Handbol Club Vallag al Poliesportiu Antonio García Robledo, d’11 a 13 hores i de 16 a 20 hores.

La entrada La Concòrdia i el sènior B del FSU Llagostense guanyen el Trofeu de Festa Major aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat