La Llagosta torna a sumar-se a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

L’Ajuntament de la Llagosta se suma, un any més, a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que enguany s’escau del 16 al 22 de setembre. La primera activitat ja està en marxa. El Consistori ha convocat el Concurs Fotogràfic Setmana de la Mobilitat 2016. Tothom que vulgui pot participar en aquest certamen. El concurs consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible a les xarxes socials Twitter o Instagram amb l’etiqueta @mobilitatlallagosta16.

Les fotografies hauran d’estar fetes a la Llagosta i incloure un element diferenciador i identificable del transport i la mobilitat sostenible que ajudi a donar a conèixer els aspectes més rellevants de la mobilitat sostenible. Un jurat triarà les quatre fotografies que consideri millors. Els premis del concurs consistiran en sopars o dinars que ofereixen els restaurants col·laboradors amb el certamen. El termini de publicació de les fotografies finalitza a les 24 hores del dia 25 de setembre.

La Setmana de la Mobilitat inclou altres activitats. El Club Esportiu Fondistes de la Llagosta organitzarà el 18 de setembre una caminada popular a la Font del Safareig de Santiga. El recorregut és de deu quilòmetres en total (anada i tornada) i la dificultat mitjana. La sortida serà a les 9 hores des del Parc Popular.

El diumenge 25 de setembre, tindran lloc tres propostes diferents relacionades amb la bicicleta. A dos quarts d’onze del matí, començarà la vintena Diada de la Bicicleta amb la col·laboració dels BTT Bikers de la Llagosta. La sortida de la marxa es farà des del Parc Popular i l’arribada tindrà lloc a la plaça de la Sardana. En finalitzar la Bicicletada, hi haurà una sessió de Ciclo Outdoor a càrrec dels BTT Bikers la Llagosta i l’Associació de DJ’s de la Llagosta VIPS. Per últim, Gonzalvo Ciclosport oferirà un taller de manteniment bàsic de bicicletes.

La entrada La Llagosta torna a sumar-se a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat