La prèvia

FUTBOL
CE La Llagosta – Can Mas Ripollet
El primer equip del Club Esportiu la Llagosta començarà la lliga el proper cap de setmana. Els llagostencs rebran diumenge (12.30 h) la visita del Can Mas de Ripollet.

Mataronesa – CD Viejas Glorias
El Club Deportivo Viejas Glorias iniciarà la lliga aquest diumenge al camp del Veterans Mataronesa, a les 8 hores. El conjunt llagostenc va canviar de federació a finals del curs passat i aquesta campanya s’estrenarà a la Cinquena Divisió de l’Agrupació de Futbol Veterans del Vallès i Maresme, que és la categoria més baixa.

HANDBOL
Torneig Mero Alonso
L’Handbol Club Vallag organitzarà dissabte el segon Torneig Mero Alonso, una competició inclosa en la programació de la Festa Major de la Llagosta. Tots els equips de l’entitat jugaran a partir de les 10 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo.

JUDO
Lliga Oberta Catalana
Dissabte al matí quatre membres del Club Judo-Karate la Llagosta participen a la Lliga Oberta Catalana, que tindrà lloc al pavelló Lars Mundet, de Barcelona. Els lluitadors són Badim Ivancea, en menys de 66 quilos; Bogdan Ivancea, en menys de 81 quilos; Sergiu Ivancea, en menys de 73 quilos; i Andrei Ivancea, en més de 81 quilos.

Trofeu judo terra Francesc Talents
Dissabte a la tarda el membre del Club Judo-Karate la Llagosta, Héctor Roura participarà en el campionat específic de judo al terra, en la categorai de menys de 81 quilos. El campionat tindrà lloc al pavelló Llars Mundet, de Barcelona.

La entrada La prèvia aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat