El CD la Concòrdia disputarà el primer partit de lliga a la pista de l’Esparreguera

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia començarà la competició de lliga dissabte a la pista de l’Esparreguera. El partit es disputarà a les 18 h.

El conjunt llagostenc tornarà a jugar al grup 2 de la Segona Nacional, on es va estrenar la temporada passada fent un molt bon paper. L’objectiu de la lliga que comença ara és mantenir la categoria, tot i que no renuncien a tornar estar als primers llocs de la taula. La Concòrdia va acabar en quarta posició empatada amb el tercer, el Joventut Elx, a deu punts del campió, el Teldeportivo, i a només dos del segon, el San Isidro.

Aquests equips seran novament rivals de l’equip entrenat per Iván Beas. També jugaran al grup 2 de la Segona Nacional l’Eixample, el Castelló, el Club Natació Caldes, el Vallirana, l’AECS l’Hospitalet, el Castelldefels, el Palau, el Ciutat de Torrent, el Faycan i l’Elx, que l’any passat jugava a la Primera Nacional.

Les de la nostra localitat van jugar el cap de setmana passat un partit amistós contra un dels seus rivals a la lliga, l’AECS l’Hospitalet. La Concòrdia va guanyar l’enfrontament per 2 a 3. Les llagostenques van avançar-se al marcador amb un 0 a 2. Les rivals van retallar diferències, però les jugadores d’Iván Beas van tornar a marcar. L’AECS l’Hospitalet va encertar novament entre els tres pals i va fer el definitiu 2 a 3.

La entrada El CD la Concòrdia disputarà el primer partit de lliga a la pista de l’Esparreguera aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat