Ja es poden fer les inscripcions per als cursos i tallers per a la gent gran

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el període d’inscripcions per participar a les activitats per a persones grans que es desenvoluparan durant el curs 2016-2017. Aquest tràmit es pot realitzar fins al 28 de setembre a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Les activitats es faran al Casal d’Avis a partir del 10 d’octubre.

Entre els cursos i tallers previstos hi ha entrenament de la memòria, taller d’acolorir mandales, grup de lectura, taller d’escriptura creativa, de dibuix i pintura, de manualitats, a més de teatre amb el grup l’Alegria de viure, gimnàstica i voluntariat per la llengua.

Totes les activitats són gratuïtes i tindran una periodicitat trimestral. El primer trimestre començarà el 10 d’octubre i finalitzarà el 16 de desembre; el segon anirà del 9 de gener al 7 d’abril i el tercer, del 18 d’abril al 26 de maig. Les persones grans interessades a participar en alguna de les activitats han de recollir els formularis d’inscripció al Casal d’Avis i lliurar-los a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

La entrada Ja es poden fer les inscripcions per als cursos i tallers per a la gent gran aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat