La Llagosta es convertirà en l’escenari del primer Apocalipsi Zombi de la comarca

volats apocalipsi zombiLa Llagosta acollirà el proper 5 de novembre una sessió d’Apocalipsi Zombi, un joc d’aventura en viu en el que es pot participar en primera persona. La colla dels Volats porta a la nostra localitat aquesta proposta, que està triomfant allà on s’organitza.

La nit del 5 de novembre, la Llagosta es convertirà en l’escenari d’un joc que vol simular una invasió de zombis. El joc s’inspira en les actuals sèries i pel·lícules de ciència ficció de temàtica zombi, com ara Guerra Mundial Z o The Walking Dead. Els participants es divideixen en dos bàndols: els supervivents, que han de lluitar per sobreviure, i els zombis, que tenen per missió estendre el virus mortal.

Per formar part d’aquesta experiència, cal inscriure’s al web www.zombis.net. Cada persona podrà escollir a quin bàndol vol jugar. També hi ha places de figurant per a aquells que vulguin ser soldats, científics, traïdors,…

Aquesta és la primera Apocalipsi Zombi que s’organitza a la nostra comarca. El joc comença a tenir força seguidors, que visiten aquelles localitats que es converteixen en escenari de la partida.

La entrada La Llagosta es convertirà en l’escenari del primer Apocalipsi Zombi de la comarca aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat