La Bicicletada i el Concurs Fotogràfic posen el punt final a la Setmana de la Mobilitat

biciletada 2015 web

Un moment de la Diada de la Bicicleta de 2015.

En el marc de la programació de la Setmana de la Mobilitat, diumenge tindran lloc tres propostes diferents relacionades amb la bicicleta. El mateix diumenge finalitzarà el període de presentació de fotografies digitals del concurs convocat per l’Ajuntament de la Llagosta.

A les 10.30 h, començarà la vintena Bicicletada Popular, amb la col·laboració dels BTT Bikers la Llagosta. La sortida de la marxa es farà des del Parc Popular i l’arribada tindrà lloc una hora més tard a la plaça de la Sardana. Per participar en aquesta activitat, no cal inscripció prèvia.

En finalitzar la Bicicletada, hi haurà una sessió de Ciclo Outdoor, a càrrec dels BTT Bikers la Llagosta i de l’Associació de DJ’s de la Llagosta VIPS, amb la col·laboració del CEM El Turó. Per últim, Gonzalvo Ciclosport oferirà un taller de manteniment bàsic de bicicletes.

Concurs fotogràfic

Al Concurs Fotogràfic Setmana de la Mobilitat 2016, convocat pel Consistori, pot participar tothom que vulgui. El concurs consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible a les xarxes socials Twitter o Instagram amb l’etiqueta #mobilitatlallagosta16.

Les fotografies hauran d’estar fetes a la Llagosta i incloure un element diferenciador i identificable del transport i la mobilitat sostenible que ajudi a donar a conèixer els aspectes més rellevants de la mobilitat sostenible.

Un jurat triarà les quatre fotografies que consideri millors. Els premis del concurs consistiran en sopars o dinars que ofereixen els restaurants col·laboradors amb el certamen. El termini de publicació de les fotografies finalitza a les 24 hores del diumenge 25 de setembre.

La entrada La Bicicletada i el Concurs Fotogràfic posen el punt final a la Setmana de la Mobilitat aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat