Bona participació a la Diada de la Bicicleta de la Llagosta

Bicicletada 2016 (45)Més de 200 persones han participat a la Diada de la Bicicleta que s’ha celebrat aquest diumenge a la Llagosta. Durant gairebé una hora, han recorregut els carrers de la nostra localitat ciclistes de totes les edats. La Bicicletada formava part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2016.

La festa de la bicicleta ha començat al Parc Popular i ha finalitzat a la plaça de la Sardana. A l’arribada, l’Ajuntament ha ofert una beguda per a tothom i unes motxilles als més petits. A més, també hi havia un inflable i l’Esplai Dijoc ha organitzar tot uns eguit de tallers infantils.

Bicicletada 2016 (15)Al migdia, ha començat la primera sessió de Ciclo Outdoor, a dels BTT Bikers la Llagosta i de l’Associació de DJ’s de la Llagosta VIPS, amb la col·laboració del CEM El Turó. En total s’han fet dues rondes de Ciclo Outdoor. Finalment no s’ha pogut realitzar el taller de manteniment de biciletes.

Concurs fotogràfic

D’altra banda, aquesta nit, a les 24 h, finalitza el termini de presentació de fotografies digitals al Concurs Fotogràfic Setmana de la Mobilitat 2016, convocat pel Consistori, pot participar tothom que vulgui. El concurs consisteix en la publicació d’imatges sobre el transport i la mobilitat sostenible a les xarxes socials Twitter o Instagram amb l’etiqueta #mobilitatlallagosta16.

Les fotografies hauran d’estar fetes a la Llagosta i incloure un element diferenciador i identificable del transport i la mobilitat que ajudi a donar a conèixer els aspectes més rellevants de la mobilitat sostenible.

Un jurat triarà les quatre fotografies que consideri millors. Els premis del concurs consistiran en sopars o dinars que ofereixen els restaurants col·laboradors amb el certamen.

La entrada Bona participació a la Diada de la Bicicleta de la Llagosta aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat