José Luis Fabregat completa el recorregut en bicicleta fins a Roma

José Luis Fabregat, propietari del Gimnàs Fabregat de la Llagosta, va completar el passat diumenge el recorregut en bicicleta fins a la ciutat italiana de Roma. El veí de la nostra localitat va sortir de la plaça d’Antoni Baqué el passat 10 de setembre i després de més de 1.400 quilòmetres va completar el repte esportiu en bicicleta. Ahir va arribar en vaixell a Barcelona.

Fabregat, de 69 anys, va fer un total de 15 etapes en 16 dies, ja que a la setena jornada no va poder sortir en bicicleta per una pluja intensa quan es trobava a França. A banda d’això i del cansament físic, el llagostenc va haver de superar altres problemes, com el de la llengua, ja que no parla francès ni italià o haver de modificar sobre la marxa el seu recorregut.

José Luis Fabregat va completar part del recorregut amb dos cicloturistes, que es va trobar durant el seu viatge, i que el van acabar acompanyant fins a Roma. Fabregat va posat punt final al seu recorregut amb la visita a la Ciutat del Vaticà.

Aquest ha estat el segon repte esportiu en bicicleta que supera José Luis Fabregat, ja que a l’any 2010 va completar els 1.200 quilòmetres entre la Llagosta i la ciutat andalusa de Xerez, on va néixer fa 69 anys.

La entrada José Luis Fabregat completa el recorregut en bicicleta fins a Roma aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat