La Policia Local provarà durant una setmana una motocicleta elèctrica

IMG_20161005_112933 (1)La Policia Local de la Llagosta participa des d’avui al projecte 5.000 km elèctric experiences a l’Eix de la Riera de Caldes, impulsat pel Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. La Policia Local del nostre municipi disposarà durant una setmana d’una moto elèctrica, cedida pel CREVE, per provar les seves prestacions.

El projecte, que compta amb la col·laboració dels ajuntaments de l’Eix de la Riera de Caldes, entre ells el de la Llagosta, pretén promoure la utilització dels vehicles elèctrics. Empreses, professionals, autònoms, residents, estudiants i persones que treballen en l’àmbit de la riera de Caldes tenen l’opció de provar un vehicle elèctric adaptat a les seves necessitats de mobilitat. Les condicions per poder optar a tenir durant uns dies un cotxe, una furgoneta, una motocicleta o una bicicleta es poden consultar al web www.rieradecaldes.com. Patrick Renau, enginyer tècnic del CREVE, ha indicat que aquest projecte vol que la gent pugui tenir una experiència sobre la conducció d’un vehicle elèctric.

La Policia Local de la nostra localitat s’ha sumat a aquest projecte amb la intenció d’avaluar si és un tipus de vehicle que s’adapta a les seves necessitats. Des d’avui i fins el dijous 13 d’octubre, farà servir una motocicleta elèctrica Scutum, dissenyada especialment per realitzar patrulles urbanes.

El CREVE ha incorporat uns elements a la motocicleta que serviran per conèixer, a més del quilometratge que realitzi, el seu recorregut i l’energia que consumeixi en cada recàrrega.

El sergent en cap de la Policia Local de la Llagosta, Santiago Villalba, confia que l’actual tecnologia els permeti incorporar al cos aquest tipus de vehicles.

La intenció dels promotors d’aquesta experiència és sumar 5.000 quilòmetres amb els vehicles cedits per empreses del sector, com ara UUALK, dedicada a les bicicletes elèctriques; Talleres Santi Enrique Nissan, que ofereix turismes; Comarth, de furgonetes elèctriques; i Scutum, fabricant de motocicletes. Hores d’ara, el projecte suma gairebé 3.000 quilòmetres, realitzats per diferents usuaris.

 

La entrada La Policia Local provarà durant una setmana una motocicleta elèctrica aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat