El sènior masculí del Joventut Handbol perd el segon partit de lliga

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va perdre el segon partit de la temporada dissabte. El conjunt que entrena Xavier Canalejas va ensopegar a la pista del Sarrià per 34 a 26.

Els llagostencs es van veure superats des de l’inici del compromís. Al descans van marxar amb un resultat advers amb quatre gols d’avantatge dels locals. A la represa, els llagostencs es van precipitar en algunes fases del partit i el Sarrià ho va saber aprofitar per obrir una escletxa major en el resultat i guanyar amb una diferència de vuit gols d’avantatge.

La derrota del JH la Llagosta deixa a l’equip a l’últim lloc del grup A de la Segona Catalana, sense punts. El proper rival llagostenc serà el Banyoles B, que ocupa el tercer lloc amb 3 punts. El compromís tindrà lloc diumenge al pavelló Antonio García Robledo a les 18.30 hores.

Pel que fa al sènior femení del JH la Llagosta, va perdre en el primer partit de la temporada contra el Tarragona per 18 a 27. Al tram final del compromís el partit es va decantar cap a les visitants, ja que fins aleshores l’electrònic estava molt igualat. El proper rival de les llagostenques serà el Centre d’Esports Tortosa. El partit tindrà lloc a la localitat tarragonina aquest diumenge a les 17 hores.

D’altra banda, les jugadores de la base del JH la Llagosta, Sofia Serrano i Carla Canalejas han estat convocades novament convocades per als entrenaments de les seves respectives seleccions catalanes per aquest dimecres. Serrano disputarà a Lleida un entrenament amb la selecció infantil; mentre que Canalejas ho farà a Sant Antoni de Vilamajor.

La entrada El sènior masculí del Joventut Handbol perd el segon partit de lliga aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat