La Mariona, la nova gegantona, anirà demà a Sant Cugat

gegants 1La Colla Gegantera de la Llagosta anirà demà a l’Aplec de la Salut de Valldoreix, a Sant Cugat del Vallès. La representació llagostenca estarà formada per la nova gegantona, la Mariona, i en Llago. La Colla sortirà a les 10 h del magatzem municipal del carrer de Sant Llorenç.

L’acte començarà a les 11 h, amb la pujada a l’Ermita de la Salut. Allà es farà un ball de gegants i un dinar popular. La sortida a Valldoreix està oberta a totes les persones que vulguin acompanyar els gegants i la Colla gegantera. En cas de pluja, la trobada no es farà.

D’altra banda, el cap de setmana passat, l’entitat va fer l’excursió anual de cap de setmana. En aquesta ocasió, la Colla va aprofitar la participació a la Trobada gegantera de Fraga per celebrar la ja tradicional sortida. Una quarantena de persones van viatjar fins a la capital del Baix Cinca.

La Colla Gegantera de la Llagosta organitza cada any una sortida de germanor coincidint amb alguna de les trobades que fan fora de Catalunya. Andorra, Castelló, França i, el cap de setmana passat, Aragó, són alguns del llocs que ha visitat.

La entrada La Mariona, la nova gegantona, anirà demà a Sant Cugat aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat