El Club Judo-Karate guanya 20 medalles al català de judo aleví i benjamí

Un dels moments de la Copa Catalunya benjamí i aleví a la Llagosta.

Un dels moments de la Copa Catalunya benjamí i aleví a la Llagosta.

El Club Judo-Karate la Llagosta va aconseguir 20 medalles a la Copa Catalunya de judo benjamí i aleví, que va tenir lloc dissabte al CEM El Turó. El torneig va obrir la temporada del judo català i va estar organitzat per l’entitat llagostenca i la Federació Catalana de Judo amb la col·laboració de l’Ajuntament.

En categoria benjamí, el club de la nostra localitat va sumar 2 ors, 4 plates i 2 bronzes; mentre que en aleví, van sumar 4 ors, 7 plates i 1 bronze. En total van participar 28 judokes de l’entitat llagostenca i la pista poliesportiva es va omplir finalment amb més de 300 esportistes, una xifra inferior als 400 que s’havien previst.

La competició va ser un èxit i va suposar la segona vegada en cinc mesos que el club llagostenc celebrava un campionat català de base. A l’acte, van ser-hi el president de la Federació Catalana de Judo, Fermin Parra, i l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

D’altra banda, Sergi Pons, director esportiu del Club Judo-karate la Llagosta, i Juan Carlos Cerrudo, responsable de base de l’entitat llagostenca, es van estrenar dissabte com a nous entrenadors de la Federació Catalana de Judo. Els dos llagostencs s’encarregaran de promocionar i impulsar les categories aleví i benjamí en l’àmbit català.

La entrada El Club Judo-Karate guanya 20 medalles al català de judo aleví i benjamí aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat