Can Baqué i el polígon industrial, principals temes tractats a la trobada de l’alcalde amb la ciutadania

La Sala de Govern de l’Edifici Administratiu de l’Ajuntament de la Llagosta va acollir ahir la primera trobada de l’alcalde amb la ciutadania després de l’estiu. Óscar Sierra es va reunir amb dues veïnes i un veí, que es van inscriure prèviament per assistir a la trobada. Durant la conversa, que va durar una hora i mitja, es va parlar bàsicament de dos temes: la situació del polígon industrial i la rehabilitació de la masia de Can Baqué.

Els veïns van demanar que es potenciï la zona industrial i l’alcalde va avançar que es col.locarà fibra òptica aviat en tot el polígon i que està previst aplicar bonificacions en l’IAE a les empreses que s’instal.lin en aquesta zona. Óscar Sierra va recordar que la intenció de l’Ajuntament és ampliar el polígon cap a Can Pere Gil amb la posada en marxa d’aquest nou polígon. En aquest sentit, el Consistori es reunirà aviat amb la Generalitat per avançar en els tràmits administratius per fer realitat aquest projecte.

Respecte a Can Baqué, les dues veïnes que van assistir a la reunió van demanar la seva rehabilitació. L’alcalde va explicar que, segons un projecte de l’any 2005, aquesta obra costaria més d’un milió d’euros i l’Ajuntament no pot assumir aquesta despesa. Óscar Sierra es va comprometre a demanar una reunió amb la Generalitat per sol.licitar finançament per a aquesta obra. Les dues veïnes impulsaran una recollida de firmes a favor de la reforma de Can Baqué per tal que l’alcalde les pugui portar després a la reunió amb la Generalitat. Mentre no es pugui fer una reforma integral, l’alcalde es va comprometre a realitzar actuacions periòdiques per mantenir en les millors condicions possibles la masia i el seu entorn.

La entrada Can Baqué i el polígon industrial, principals temes tractats a la trobada de l’alcalde amb la ciutadania aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat