L’equip de govern convida a la ciutadania i a l’oposició a participar en l’elaboració de les ordenances fiscals

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Llagosta obre la possibilitat a la ciutadania de fer propostes de cara a les ordenances fiscals de 2017. Tots aquells que vulguin poden fer les seves aportacions omplint un formulari que es pot trobar en el web municipal (www.llagosta.cat). Les propostes es poden lliurar fins al diumenge 23 d’octubre. És la primera vegada que l’Ajuntament ofereix a la ciutadania la possibilitat de fer aportacions a la modificació de les ordenances abans de la seva aprovació inicial.

De forma paral.lela, l’equip de govern municipal també ha convidat als diferents partits de l’oposició a participar en l’elaboració de les ordenances fiscals per al 2017. La regidora d’Hisenda, Conchi Jiménez, va enviar la setmana passada un correu electrònic als grups municipals d’ICV-EUiA, Ciutadans i ERC animant-los a participar amb propostes concretes, que es podrien incorporar a l’expedient de modificació de les ordenances fiscals. Conchi Jiménez desitja que “l’oposició s’impliqui i participi amb l’ànim de buscar el major consens”. L’Ajuntament preveu aprovar inicialment les ordenances per al proper exercici abans que finalitzi el mes d’octubre.

La entrada L’equip de govern convida a la ciutadania i a l’oposició a participar en l’elaboració de les ordenances fiscals aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat