El Viejas Glorias goleja el Pla d’en Boet B

El Club Deportivo Viejas Glorias va encadenar el tercer triomf amb la victòria contra el Pla d’en Boet B. Els llagostencs van guanyar per 5 a 0 dissabte en un partit que van ser superiors als rivals.

El conjunt llagostenc va arribar al descans amb el 3 a 0 i a la represa van sentenciar amb dos gols més. Els golejadors del compromís van ser Cristian, per partida doble, Óscar, Bakary i Miguel. El porter llagostenc, José, també va ser protagonista amb l’aturada d’un penal a la primera part i tenint bones intervencions a la segona part.

El Viejas Glorias puja fins al sisè lloc amb 10 punts i diumenge visitarà l’Atlètic Canet, que ocupa el novè lloc amb 8 punts.

La entrada El Viejas Glorias goleja el Pla d’en Boet B aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat